Miedema-AGF logo aardappelen-groente en fruit

Direct naar

on-line bestellen

(placeholder)

Miedema-AGF, nieuwsbrief

1 maart 2017 nr. 3


VOORJAAR


Op 21 maart zal het voorjaar zijn intrede doen. Producten die afhankelijk van het weer hun primeur gaan hebben van Hollandse bodem zijn: asperges, lambada aardbeien, peulen en regenboogradijsjes.

Stadsteler Wim Bijma zal meer kunnen gaan oogsten en van Kwekerij Osdorp zullen we de cherry mix tomaten en (wilde) tomaten mix weer gaan voeren. Wij zullen u hiervan op de hoogte houden via onze wekelijkse mailing en Facebook. Mocht u de wekelijkse mailing nog niet ontvangen stuur dan een email naar: joost@miedema-agf.nl en er wordt voor gezorgd. Op Facebook kunt u ons vinden onder Miedema-agf.


Koppert cress

Vanaf 20 maart zullen de cressen een verandering in het verpakken ondergaan. De cressen in folie hoesjes en de topseal komen te vervallen. Daarvoor in de plaats komen de cressSingles. Verder zullen de solitaire cressen in nieuwe dozen verpakt gaan worden evenals de mixen. Ook zal er per cress een kleurensymbool meegeven worden ze maken gebruik van de volgende smaken: zoet, zuur, zout, bitter en umami. Wij zijn blij met het feit dat men ervoor gekozen heeft om de CressSingle te introduceren, hierdoor is de cress veel beter bestand tegen koude en warmte.


Friethoes

Sinds een aantal maanden verkopen wij biologische voorgebakken friet in de maten 10 & 13 mm.

Dit betrekken we rechtstreeks van de firma Friethoes te Haarlem. Deze friet halen we op bestelling af omdat er na productie 3 dagen THT op afgeven wordt. Dit wordt gedaan omdat er geen conserveringsmiddelen aan te pas komt. Dit betekent als u op dag A besteld er op dag C uitgeleverd wordt. Friethoes heeft ook zijn verpakking veranderd. Om onnodig breuk te voorkomen zijn de dozen groter en platter gemaakt, zo kan de friet beter gespreid liggen.


Friet van biologische aardappel 10 mm Artnr.10450

Friet van biologische aardappel 13 mm Artnr.10455Wij denken graag mee met uw kaart of adviseren in producten die stabiel leverbaar zijn. Stuurt u uw nieuwe kaart naar joost@miedema-agf.nl of neem telefonisch contact met ons op via 020-6220048.


Wekelijks op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Stuur dan een email naar joost@miedema-agf.nl

Miedema-AGF nieuwsbrief augustus 2015
(placeholder)
Miedema-AGF kwaliteit smaakt beter