Direct naar

on-line bestellen

Bestellingen kunt u plaatsen via onze online bestelomgeving, InONE & telefonisch. Het grote voordeel van bestellen via Internet is dat u vooraf inzicht heeft in de prijzen. Zo kunt u de beste inkoop keuze maken. Tevens ziet u welke producten wij die dag in de aanbieding hebben en kunt u daarmee direct uw voordeel doen.


Bestellen via Internet

Op onze  online bestelomgeving kunt u het gehele assortiment inzien. Bestellen via Internet is zowel voor u als voor ons een efficiënte manier van werken. U beschikt over een actueel overzicht van uw bestellingen en wij kunnen orders meteen in behandeling nemen. Bovendien zijn desgewenst pakbonnen en facturen altijd en direct oproepbaar.


Bestellen via reflex e-bestelapp

U kunt uw bestelling ook via de reflex e-bestelapp plaatsen vanuit uw smartphone of tablet. Voordeel hiervan is dat op elk gewenste locatie de bestelling geplaatst kan worden. Zo heeft u het assortiment altijd bij de hand om inspiratie op te doen en de actuele prijsstelling in te zien. (handleiding)


Bestellen via InONE

InONE is een platform waar diverse versspecialisten op aangesloten zijn, zo kunt vanuit een omgeving de bestelling plaatsen bij ons en wanneer uw visleverancier, delicatessen & vleesleverancier erbij aangesloten zitten  ook. InONE heeft ook een bestelapp waarmee u vanuit uw smartphone en tablet kunt bestellen vanuit elke gewenste locatie.


Bestellen telefonisch

U kunt ook telefonisch de bestelling plaatsen, Onze ervaren binnendienst kan al uw vragen beantwoorden. We zijn van maandag tot vrijdag dagelijks telefonisch bereikbaar van 08.00 – 15.30 uur  en op zaterdag van 08.00 – 14.00 uur op telefoonnummer  020 6220048. Zondag zijn wij gesloten.


Facturering/Management informatie

Via ons geautomatiseerde factureringssysteem kunnen wij u alle gewenste (historische) informatie over uw bestellingen laten weten.


Prijzen

Onze prijzen worden dagelijks aangepast aan de actuele marktontwikkeling. Desgewenst kunnen wij voor een aantal artikelen ook vaste prijsafspraken met u maken voor een bepaalde periode. Wanneer u aan een bepaald budget wenst vast te houden dan kunnen wij op elk door u gewenst tijdstip met u overleggen welke producten prijstechnisch gezien het beste passen in de door u aangegeven periode.Miedema-AGF kwaliteit smaakt beter

Miedema-AGF bestelinformatie