Direct naar

on-line bestellen

Miedema & Zoon BV, tegenwoordig Miedema-AGF, is een onderneming die al sinds 1925 actief is als groothandel in aardappelen, groenten en fruit. Wij zijn niet alleen speciaal gericht op bedrijven in de horeca sector, maar ook op cateringbedrijven en zorginstellingen. Wij leveren bovendien aan traiteurs en zakelijke ondernemingen die een eigen bedrijfsrestaurant hebben.


Onze onderneming bezorgt zes dagen per week op het door u gewenste tijdstip en wij zijn gedurende deze dagen rechtstreeks telefonisch bereikbaar tussen 08.30 en 15.30 uur. Wel zo gemakkelijk als u iets bent vergeten of nog even uw bestelling wilt aanpassen.


Alles onder één dak

Wij beschikken over een eigen moderne bewerkingsruimte, zodat wij kunnen voldoen aan al uw specifieke wensen. Bovendien hebben wij een modern wagenpark voor geconditioneerd transport. Wij houden het geheel – vanaf binnenkomst bestelling tot en met uitlevering - in eigen hand, hetgeen de kwaliteit van onze producten ten goede komt.


Ons voorraadbeheer voldoet aan alle eisen op het gebied van hygiëne en voedselveiligheid. Het door ons ingevoerde HACCP (ISO/IEC 17021) is gecertificeerd door KIWA. Onze producten worden regelmatig door SGS onderzocht.

Miedema-AGF kwaliteit smaakt beter

Miedema-AGF, wie zijn wij