Direct naar

on-line bestellen

Miedema-AGF productvideo: op bezoek bij de boer


Miedema AGF op bezoek bij de Aardappelboer & Tuinder de Vries.

Waar komen onze agria aardappels vandaan? Hoelang heeft een krop lollo rosso nodig om geoogst te kunnen worden. Dit zijn enkele vragen die beantwoord worden in ons eerste video verslag. We willen u hiermee meer informatie geven waar onze producten vandaag komen en wat ervoor nodig is om het product te telen.

Miedema-AGF productvideo: Ready to Eat sla uit Italië


De lekkerste sla komt uit Italië. Ons Ready To Eat assortiment bestaat uit negen slasoorten, waaronder mesclun, rucola, veldsla en red chard. Bij de slateelt zijn geen bestrijdingsmiddelen gebruikt. Direct na de oogst twee keer gewassen en verpakt zodat u ze direct kunt  gebruiken. De slasoorten zitten per 125 gram verpakt, de rucola en mesclumsla hebben we ook in 250 grams verpakking.


Miedema-AGF productvideo over groene asperges


EAT ME is een kwaliteitslabel voor de mooiste en lekkerste groene asperges van Nature's Pride. Natuurlijk verkrijgbaar bij Miedema-AGF.

Miedema-AGF productvideo over avocado's


De Miedema-AGF ready2eat avocado’s komen van over de hele wereld. Van Peru tot Mexico en van Zuid Afrika tot Spanje. Dit is afhankelijk van waar de avocado’s klaar zijn om te oogsten. Het filmpje geeft een unieke kijk in het gehele proces wat er voor nodig is om ze uiteindelijk bij u in de keuken te krijgen.

Miedema-AGF productvideo over blauwe bosbessen


EAT ME staat garant voor de mooiste en lekkerste blauwe bosbessen van Nature's Pride. Natuurlijk verkrijgbaar bij Miedema-AGF.

Miedema-AGF kwaliteit smaakt beter

Miedema-AGF productvideo's


Op deze pagina staan video’s van AGF producten uit ons assortiment. Hiermee willen wij u meer inzicht geven over het proces van bron tot in uw koeling.

In de loop van de tijd zullen er meer video’s volgen.Miedema-AGF kwaliteit smaakt beter

Miedema-AGF op bezoek bij de pompoenteler in de Middenbeemster


In de Middembeemster wordt er voor Miedema AGF door de firma Oudejans Hokkaido pompoenen geteeld.

Een mooi en lekker streekproduct wat in de herfst en winter weer veel ingezet wordt in de keuken.

Wij zijn eind augustus op bezoek geweest om de naderende oogst te inspecteren en u iets meer te vertellen over deze lekkere veelzijdige pompoensoort.


Miedema-AGF productvideo: Kalvijn op bezoek bij Miedema-AGF


Bekende youtuber Kalvijn op bezoek bij Miedema-AGF specialist Joost om te werken aan zijn skills. Een smaaktest met verschillende paprika's