Miedema-AGF logo aardappelen-groente en fruit

Direct naar

on-line bestellen

Miedema-AGF, nieuwsbrief

1 april 2017 nr. 4


VOORJAAR


April is in onze branche een mooie maand. Zo zullen er o.a asperges, Hollandse aardbeien, rabarber en verse wilde morilles weer beschikbaar zijn.


Pasen 2017

Zondag 16 & maandag 17 April is het alweer Pasen. Het bestellen rondom feestdagen is altijd net even anders dus hebben we een beknopt overzicht gemaakt. Voor uw bestellingen rondom Pasen geld: de zondag en maandag zijn wij gesloten. Gesneden AGF voor levering dinsdag kunt u maandag tot 22.00 uur bestellen.


Asperges

Een van de weinige seizoen producten die we nog kennen in Nederland. Momenteel zijn de asperges (verwarmde grond) er al volop. We hebben naar verluid dit de laatste 20 jaar niet meegemaakt dat de asperges zo vroeg zijn en zo betaalbaar al. Om u te laten zien welke asperges wij verkopen in het seizoen hebben we een overzicht gemaakt. Bij de soorten welke nog niet beschikbaar zijn hebben we een indictie erachter gezet.

Asperges AA1, kilo Artnr. 7041

Asperges AA1, 5 kilo Artnr. 7040

Asperges AAA1 , 5 kilo Artnr. 7045

Asperges AA1 geschild, kilo Artnr. 8027

Asperges groen, kilo Artnr. 7053 (mei tm juli)

Asperges Korenaar, bos Artnr. 7052 (mei tm juli)


Gesneden agf

Bij Miedema agf beschikken we over een moderne HACCP gecertificeerde groentensnijderij. Hier snijden we dagvers bijna 24 uur per dag aardappels en groenten in alle maten en op maat. Ons assortiment is ruim en breid zich met regelmaat uit. Onlangs hebben we een aantal aangelengde salades toegevoegd die we u niet willen onthouden.


Kikkererwten salade, kilo Artnr. 8626

Tomaat bieslooksalade, kilo Artnr. 8629

Witte kool rozijnensalade, kilo Artnr. 8630

Confetti salade, kilo Artnr. 8627

Luxe Italiaanse salade, kilo Artnr. 8625



Wij denken graag mee met uw kaart of adviseren in producten die stabiel leverbaar zijn. Stuurt u uw nieuwe kaart naar joost@miedema-agf.nl of neem telefonisch contact met ons op via 020-6220048.


Wekelijks op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Stuur dan een email naar joost@miedema-agf.nl

Miedema-AGF nieuwsbrief augustus 2015
(placeholder)
Miedema-AGF kwaliteit smaakt beter