Miedema-AGF logo aardappelen-groente en fruit

Direct naar

on-line bestellen

(placeholder)

Miedema-AGF, nieuwsbrief

1 december 2015 nr. 12


Toelichting rondom de kerstdagen en Grenslandzuivel

De kerst staat voor de deur, om u duidelijkheid te geven zullen wij u informeren over de leveringen en beschikbaarheid van de producten zeker gezien het feit dat we nu ook inkopen op Rungis Parijs.  Verder zullen we het assortiment van Grenslandzuivel toelichten.


Kerst 2015


Kerst valt dit jaar op vrijdag & zaterdag, dit houd in dat wij op donderdag de 24ste voor het laatst uitleveren. De kerstdagen en zondag zijn we gesloten, maandag 28 december kunnen we u weer beleveren. Speciale producten zoals wilde paddenstoelen, bijzondere exoten kunt u het beste een week van tevoren reserveren. Elk jaar is het dringen om deze producten en in de gewenste aantallen te verkrijgen. Uit Rungis Parijs kopen we sinds een aantal weken ook specialiteiten zoals rauwmelkse Normandische roomboter, kervelwortel en oca de perou. Bent u opzoek of geïnteresseerd? Vraag naar de mogelijkheden.Grenslandzuivel


In Januari zullen wij Grenslandzuivel verder uitlichten met o.a. actie(s) om u bekend te maken de producten en de kwaliteit.

9216           Slagroom (liter) met suiker

9209          Slagroom (liter) zonder suiker

9222          Keukenroom (liter)

9224          Plantaardige keukenroom (liter)

9237          Qimiq whip (liter)

9239          Qimiq base (liter)

Miedema-AGF nieuwsbrief augustus 2015
(placeholder)
Miedema-AGF kwaliteit smaakt beter