Miedema-AGF logo aardappelen-groente en fruit

Direct naar

on-line bestellen

(placeholder)

Miedema-AGF, nieuwsbrief

1 november 2016 nr. 11


NIEUWS VOOR HET EINDE VAN HET JAAR


Inkooptips Kerst 2016

Het lijkt nog ver weg maar de decembermaand staat weer voor de deur. In deze nieuwsbrief geven we tips over de verkrijgbaarheid van speciale producten. Wij adviseren om de luxere wilde paddenstoelen ruim voor kerst binnen te laten komen. Elk jaar zien we dat na de eerste week van december de prijzen stijgen door de vraag en het aanbod. Bewerk je het product in een soep, saus of droog je het voor poeder bespaar je behoorlijk door het eerder binnen te laten komen. Voor alle bijzondere exoten geldt op tijd reserveren, wie het eerst komt wie het eerst maalt. Wij kunnen dan ook tijdig het reserveren bij de importeurs. Dit jaar valt kerst in het weekend en dat is voor ons gunstig, aanvoer van producten zal dan optimaal zijn. Wilt u dat wij een kerstbestellijst maken? Mail dan je ingrediënten naar: joost@miedema-agf.nl en dan zorgt team Miedema AGF ervoor dat dit netjes op alfabet in je persoonlijke bestelomgeving gezet wordt, wel zo makkelijk in deze drukke periode van het jaar!


European Culinary Trophy

Voor de vijfde keer barst op 28 januari 2017 de strijd los in de kookfabriek te Amsterdam. European Culinary Trophy is zowel voor de keukenbrigade als de hospitality crew een wedstrijd. Dit evenement heeft de afgelopen jaren een internationaal karakter opgebouwd met teams uit Frankrijk, België, Duitsland en Nederland. Teams uit heel Europa kunnen zich aanmelden maar slechts veertien team worden geselecteerd voor de bloedstollende wedstrijd in de kookfabriek voor de felbegeerde trofee en een mooie geldprijs. Volg via Facebook en Instagram de laatste ontwikkelingen en blijf op de hoogte via www.e-c-t.nl. Nieuwsgierig of altijd al eens tussen de chef’s willen staan? Kom dan 28 januari 2017 kijken in de Kookfabriek!


Miedema AGF zet een schone vervoerstap vooruit!

Bij Miedema AGF staat MVO & verduurzaming hoog in het vaandel. Elke gelegenheid om hier een stap vooruit te zetten grijpen we aan. Zo hebben wij recent twee nieuwe Mercedes sprinter bestelwagens in gebruik genomen die voorzien zijn van BlueTec. BlueTec is de geavanceerde SCR-dieseltechnologie van Mercedes-Benz. Met BlueTEC wordt de emissie van de ultramoderne dieselmotoren tot een minimum gereduceerd en wordt bovendien gelijktijdig het brandstofverbruik verder teruggedrongen. Het nabehandelingssysteem van de uitlaatgassen zorgt ervoor dat de stikstofoxiden omgezet wordt in stikstof en water. Hierdoor kan aan de strenge emissienorm Euro6 worden voldaan.Wij denken graag mee met uw kaart of adviseren in producten die stabiel leverbaar zijn. Stuurt u uw nieuwe kaart naar joost@miedema-agf.nl of neem telefonisch contact met ons op via 020-6220048.


Wekelijks op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Stuur dan een email naar joost@miedema-agf.nl

Miedema-AGF nieuwsbrief augustus 2015
(placeholder)
Miedema-AGF kwaliteit smaakt beter