Direct naar

on-line bestellen

(placeholder)
Miedema-AGF kwaliteit smaakt beter
Miedema-AGF nieuwsbrief augustus 2020

Miedema-AGF, nieuwsbrief

1 mei 2021 nr. 5

Mei maand spinazie maand

Begin mei start het Hollandse seizoen van de bladspinazie.


Miedema AGF haalt dit rechtstreeks bij de teler te Grootebroek, hierdoor bent u gegarandeerd van een vers geoogst, gewassen, verpakt en Planetproof  product. Bij het telen, oogsten en verwerken van bladspinazie komt heel wat kijken, wij hebben een bezoek gebracht aan de firma Broersen om het gehele proces op beeld vast te leggen.

U kunt de productvideo bekijken op onze website,

hierbij website link: www.miedema-agf.nl/productvideos


Bladspinazie schoon

300 gram

Artikelnummer 8302


FSSC certificering

We zijn trots om te vermelden dat we met succes de uitbreiding FSSC hebben behaald op de bestaande ISO 22000 certificatie.

FSSC 22000 staat voor Food Safety System Certification 22000 en is een internationaal erkende vorm van aantoonbare voedselveiligheid. Dit betekent dat de waarborging van voedselveiligheidsrisico’s zowel binnen als buiten onze organisatie in ons managementsysteem verweven zijn.

Voor u betekent dit dat ons bedrijf op een hoog niveau zijn productinkoop, controle, opslag  van de producten en  voedselverwerkingsprocessen uitvoert, registreert en continueert.
Namens team Miedema-AGF wensen wij u in deze roerige tijd veel sterkte toe.

Wij denken graag mee met uw kaart of adviseren in producten die stabiel leverbaar zijn. Stuurt u uw nieuwe kaart naar joost@miedema-agf.nl of neem telefonisch contact met ons op via 020-6220048.


Wekelijks op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Stuur dan een email naar joost@miedema-agf.nl


Door de relatief korte weg van boomgaard tot in Nederland kan het citrus aan de boom rijpen. Dit komt de smaak en kwaliteit ten goede. Onderstaande citrussoorten zijn onbehandeld waardoor de schil van de vruchten ook te gebruiken zijn.