Direct naar

on-line bestellen

Miedema-AGF nieuwsbrief september 2019

In de maand Maart belichten we onze verpakte kruiden uit, in Maart zullen er al wat soorten van Hollandse bodem gaan komen.

Middels een productvideo komt u meer te weten over de teelt, logistieke stromen en verpakken van de diverse soorten verse soorten kruiden.


Kruiden worden jaarrond gezien grotendeels  geïmporteerd uit landen waar het klimaat stabiel is en de bodem de juiste kwaliteit produceert. Daarnaast komen er diverse soorten wanneer het kan uit Holland.

Meer naar de zomer toe zullen de diverse bijzondere kruiden weer beschikbaar worden zoals de bergamotmunt, ananassalie, gemberrozemarijn e.d.

Er schuilt dus een hele wereld achter de kruiden, wij willen u op deze manier meer inzicht geven in de keten.

We hebben het in twee delen verwerkt, in het eerste deel belichten we de Hollandse teelt van o.a. de krulpeterselie en kervel.

In deel twee het proces van binnenkomst, kwaliteitscontrole en inpakken.

U kunt de video’s zien via miedema-agf.nl/productvideos


Eetbare rozen

11 stuks Artikelnummer 7435

Naast de kruiden zijn we blij te vermelden dat we vanaf heden ook eetbare rozen van Hollandse bodem in ons assortiment hebben.

Dit is jaarrond leverbaar, standaard hebben we de rode rozen en op bestelling zijn er ook gele, witte, roze en oranje gevlamd verkrijgbaar.Wilt u een sample(s) ontvangen neem gerust contact op


Namens team Miedema-AGF wensen wij u een culinaire maand toe.


Wij denken graag mee met uw kaart of adviseren in producten die stabiel leverbaar zijn. Stuurt u uw nieuwe kaart naar joost@miedema-agf.nl of neem telefonisch contact met ons op via 020-6220048.


Wekelijks op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Stuur dan een email naar joost@miedema-agf.nl

(placeholder)
Miedema-AGF kwaliteit smaakt beter

Miedema-AGF, nieuwsbrief

1 maart 2020 nr. 3

Onze vers verpakte kruiden