Miedema-AGF logo aardappelen-groente en fruit

Direct naar

on-line bestellen

Miedema-AGF, nieuwsbrief

1 juli 2018 nr. 7


Miedema op bezoek bij…..

In het Hollandse seizoen komen er diverse producten rechtstreeks bij de teler/tuinder vandaan uit omgeving Amsterdam en Noord Holland.

Deze vakmensen werken dag en nacht met zorg aan hun producten, wij weten dat er veel voor nodig is om een kwalitatief goed en constant product te telen. Graag willen wij dit jullie laten zien, we gaan dan ook de aankomende tijd diverse bedrijven bezoeken. Recentelijk zijn we op bezoek geweest bij de Aardappelboer van Familie Bos te Haarlemmermeer en slatuinder Ramon de Vries te Heemskerk.


Ons eerste verslag staat op de website onder de kop “nieuw product video’s” direct te vinden via


www.miedema-agf.nl/assortiment/productvideos.htmlZumex en Miedema een goede combinatie

Een van de meest verkochte artikelen uit ons assortiment: de perssinaasappel. Miedema AGF kan in combinatie met Zumex oplossingen bieden op het gebied van (vol) automatisch persen. Dit bespaart u tijd, continueert de kwaliteit en werkt hygiënisch. Zumex is marktleider in (vol) automatische

citruspersen, hun unieke gepatenteerde pers systeem garandeert de smaak, kwaliteit en hygiëne. Goed om te weten is dat elke machine voorzien is van antibacteriële technologie. Voor meer informatie en de mogelijkheden kunt u contact met ons opnemen.

     Juli = kersenmaand

Het kersen seizoen is weer begonnen. Deze heerlijke steenvrucht is veelzijdig inzetbaar in de keuken.Alhoewel Nederland geroemd wordt om zijn kersen komen er ook fantastische kersen uit België en Oost Europa. Wij schakelen dan ook tussen al deze landen, afhankelijk van wie de beste kers met dito prijs heeft op dat moment.

De meest verkochte rassen zijn de Burlat, Regina en de Kordia. In deze volgorde komen ze ook op de markt.


Kersen, kilo. Artikelnummer 5181Namens team Miedema-AGF wensen wij u een culinaire maand toe..


Wij denken graag mee met uw kaart of adviseren in producten die stabiel leverbaar zijn. Stuurt u uw nieuwe kaart naar joost@miedema-agf.nl of neem telefonisch contact met ons op via 020-6220048.


Wekelijks op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Stuur dan een email naar joost@miedema-agf.nl

Miedema-AGF nieuwsbrief augustus 2015
(placeholder)
Miedema-AGF kwaliteit smaakt beter